Kako koristiti?

Ako si tip osobe koja voli video upute, tu su video upute.

Ako si tip osobe koja više voli čitati nego gledati, u nastavku su detaljne upute za korištenje.

Odaberi i kupi svoj Bundle Box

Nije Larin izbor, znamo da ćeš se snaći i pronaći pravi Bundle Box za svoju djelatnost. Ubaci ga u košaricu, a prilikom upisivanja podataka pripazi da upišeš podatke tvrtke, ukoliko trebaš R1 račun. U idućem trenutku na tvoj e-mail stiže račun i dokument za preuzimanje. Slobodno ga preuzmi odmah, radi se o običnom PDF dokumentu.

Preuzmi predloške

Unutar PDF dokumenta vidjet ćeš 3 linka. Prvi je za preuzimanje predložaka na tvoj uređaj, a druga 2 će ti možda trebati kasnije (više o tome u nastavku). Bez ustručavanja klikni na prvi link. U tvom internet pregledniku otvorit će se jedna poznata platforma wetransfer.com. Tvoje je samo da klikneš na gumb DOWNLOAD. Ne brini, nije virus, samo praktičan alat za preuzimanje puno predložaka odjednom.

Malo se strpi

Ali stvarno malo. Ovaj korak ovisi u brzini tvog interneta. Trenutno se na tvoj uređaj preuzimaju svi predlošci koje smo rekli da ćeš dobiti unutar svog Bundle Boxa. Sve ih možeš pronaći na mobitelu u galeriji ili na računalu u mapi Preuzimanja. Uživaj u pregledavanju više od 100 .jpg predložaka zbog kojih će tvoje društvene mreže "gorjeti" idućih (barem) godinu dana.

Kreni odmah s objavama na Facebooku ili Instagramu

Neće biti lako odlučiti od kojeg predloška prvog krenuti jer su svi tako dobri, ali moraš krenuti, nema više čekanja. Kreni ODMAH, idemo po rezultate!

Želiš predloške dodatno personalizirati?

Preuzmi predloške za personalizaciju

Sjećaš se onih linkova iz 2. koraka? Znaš čemu služi prvi link, a vjerojatno već pretpostavljaš čemu služe druga dva. Klikom na 2. link u PDF dokumentu, otvara se stranica u internet pregledniku. Za sada je samo potrebno kliknuti na gumb "Upotrijebi predložak za novi dizajn". Klikom na 3. link dogodit će se isto, ali s predlošcima za story formate.

Personaliziraj: dodaj svoj logo, promijeni boje ili tekst

Nakon klika na poveznicu iz prethodnog koraka, internet preglednik otvara canva.com besplatni alat za dizajn. Nemoj se uplašiti, Canva je savršen alat za dizajnere amatere i uopće ne sumnjamo da ćeš ga skužiti dok smo rekli Bundle Box. Ovdje možeš vidjeti sve predloške. Klikni na onaj kojeg želiš personalizirati i odmah isprobaj sve mogućnosti. Promijeni boju nekog elementa, zamijeni fotografiju nekom sa svog uređaja, dodaj logo svoje tvrtke... Što god poželiš!

Preuzmi personalizirani predložak

Svaka čast dizajneru! Ako ti se sviđa ono što vidiš, vrijeme je da preuzmeš personalizirani predložak. U gornjem desnom kutu klikni na gumb "Dijeli", a zatim u padajućem izborniku "Preuzmi". Personalizirani predložak sada je spremljen na tvoj uređaj i spreman za objavu. Ako ti se svidio ovakav način personalizacije i želiš naučiti više o dizajnu, Google će ti biti najbolji prijatelj. Mnoštvo je kvalitetnih besplatnih uputa i edukacija o Canva alatu, uživaj u stjecanju nove vještine!

Objavi ga odmah na Facebooku ili Instagramu

Nemoj dugo čekati, kreni s prvim objavama na svom Facebook i Instagram profilu. Ujednači svoju online prisutnost i stvori malu vojsku pratitelja koja će jedva čekati priliku da zatreba tvoju uslugu ili proizvod!

Što je Canva?

Valjda već i vrapci na grani znaju, no ako si ti golub, klikni ovdje i istraži ovu genijalnu platformu.Nakon kupnje odabranog Bundle Boxa, na tvoj e-mail stići će link za preuzimanje svih predložaka. Možeš ih objaviti ODMAH na svom Facebook i Instagram profilu ili ih dodatno besplatno urediti po svojoj želji kao na primjeru desno.

Iz ponude izdvajamo